Prajitura ''Ice''

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280g iaurt
  • 1 plic de praf de frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 3 linguri de zahar
  • 5-6 biscuiti simpli
  • 1 kiwi
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''Ice'':

Gelatina se pune la inmuiat in 6 linguri de apa rece timp de 10 minute.Apoi punem peste gelatina cate o lingura de iaurt si amestecam cu mixerul.Punem apoi zaharul si amestecam.La sfarsit punem praful de frisca cu intaritorul si mai mixam inca 4-5 minute.

Intr-o tava de chec sau cozonac punem pe fund fructele taiate bucati,rasturanm crema si peste punem biscuitii inmuiati foarte putin in apa calda cu zahar si rom.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Ice''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata