Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate

de dentistutza in Prajituri, 16 Mar 2011 | 4688 vizualizari

 

O prajiturica pufoasa pe baza de iaurt,.

 

INGREDIENTE

  • Nota : 1 cana=1 cup american
  • 1 cana unt moale
  • 1 1/2 cana zahar- eu amestec zahar alb cu brun
  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana iaurt simplu sau cu arome
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • vanilie
  • 1 cana fructe uscate dupa plac-stafide, nuci,prune California , ananas,smochine, caise...
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate:

Se freaca zaharul cu unt pana se topeste.Se adauga ouale pe rand amestecand,si apoi iaurtul. Ingredientele uscate se amesteca si se dauga treptat in compozitie.Se pune si vanilia si apoi, fructele uscate taiate cubulete potrivite. Se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina sau pe hartie de copt. Se coace cam 20 min. sau pana trece testul scobitorii.

Se lasa la racit, se taie si se serveste ca atare sau pudrata cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe