Prajitura pufoasa "Mary"

de adriana_bobu in Prajituri, 16 Dec 2010 | 9708 vizualizari

 

Este o prajitura usoara si intr'adevar pufoasa pe care o am de la o prietena....Mary

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 20 linguri faina
  • 8 linguri lapte
  • praf de copt
  • esenta vanilie
  • 3-4 mere
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa "Mary":

Se bat albusurile spuma adaugand treptat zaharul pana rezulta o bezea. Se pun unul cate unul galbenusurile continuind mixarea si apoi se adauga uleiul cate putin si de asemenea laptele . In final se pune faina, esenta de vanilie si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se pune compozitia in tava captusita cu hartie de copt si se presara stafidele si merele taiate felii mici si subtiri .Se lasa la foc potrivit cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa "Mary"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

katylyn 1

19.12.2010, 15:23

adriana_bobu 1

19.12.2010, 20:23

mena, katylyn

michelle_13 1

03.02.2011, 00:11

Am facut prajitura ta astazi, foarte buna si pufoasa>>>>.de minune... Merita facuta si a 2 oara>>.<<<3

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Wild beries squares