Prajitura rapida cu doua creme

de MotanLaOale in Prajituri, 31 Ian 2016 | 4765 vizualizari

 

De la cremsnit mi-au ramas o foaie si jumatate si am vrut sa fac ceva repede din ele.
Stiu ca multi sunt impotriva cremelor la plic dar eu le mai folosesc cund sunt grabit.
A iesit o prajitura foarte buna.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de foaie de cremsnit (Boromir)
  • 1 plic crema de ciocolata Dr. Oetker
  • 1 plic crema de ciocolata cu rom Dr. Oetker
  • 400ml lapte
  • 8 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu doua creme:

Cremele se fac foarte usor.

Se pune continutul plicului intr-un castron si se pun 4 linguri zahar pudra.

Se toarna 200ml lepte rece de la frigider si se mixeaza 4-5 minute pana se intareste.

Cealalta crema se face la fel.

Am pus pe un platou prima jumatate de foaie si am pus pe ea una din creme.

Am pus a doua jumatate de foaie peste si am pus cealalta crema.

Se niveleaza deasupra si pe margini.

Deasupra se pune cea de a treia foaie sfaramata ca sa se taie mai usor.

Se da la frigider peste noapte ca sa se inmoaie foile.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice crema va place. Eu alea le aveam in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu doua creme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mille-feuilles sablé cu fructe de padure