Prajitura "rasturnata", cu mere

de Ina in Prajituri, 14 Sep 2010 | 20132 vizualizari

COMENTARII (48)

ela 1

14.09.2010, 20:14

m-ai inebunit azi cu dulciurile tale......si eu care sunt la regim

lili 1

14.09.2010, 20:26

si eu vreau

La Ancuta 1

14.09.2010, 21:03

Simpla si cred ca foarte buna.

Ina 1

14.09.2010, 21:19

excelenta, mai ales acum, din frigider Vara faceam cu visine sau cirese. M-am gandit sa fac si cu mere, ca e mai simpla

nadina73 1

14.09.2010, 22:34

nu vultur ci pescarus hai sa tragem la sortina arunca si la mine o rasturnata sau turnata sau cum vrei tu poate tunata

nadina73 1

14.09.2010, 22:36

cica ela e la regim cred ca se inscrie la "dansez pt tine"incep preselectiile si face curahai eluta sa nu ma bati

Ina 1

14.09.2010, 22:45

Eu ar fi cazul s-o sustin si s-o urmez.... Hai, Ela!!!!!!!

ela 1

14.09.2010, 23:03

obraznicelor..................nu am nici o sansa la dansuri,la cum ma misc eu ca o scandura (de-as fi macar slaba ca scandura )

Ina 1

15.09.2010, 08:14

" Obraznicelor "

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 08:28

iar am ajuns ultima iar voi ati ras fara mine..............mai ai sau s-a mancat tot?.............

Ina 1

15.09.2010, 08:58

D'asta chiar mai am vreo 4 bucatele

Miha 1

15.09.2010, 09:01

"cica ela e la regim cred ca se inscrie la "dansez pt tine"incep preselectiile si face cura"

mena29 1

20.09.2010, 14:15

si io vreau o rasturnata

Ina 1

21.09.2010, 16:51

nadina73 1

02.10.2010, 02:42

gata mai vreau o rasturanat si plec la culcare voi imediat va treziti la cafea si eu tot pap de la voi

oanaenc 1

13.02.2011, 15:22

multumim foarte mult pentru retetele dumneavoastra,ne sunt de foarte mare ajutor mai ales celor incepatori ca si mine.Nu pot decat sa

relly77 1

13.11.2011, 12:16

Si zaharul din blat cand se pune?

Ina 1

13.11.2011, 13:31

Bravo, relly! Uite ca pana acum n-a sesizat nimeni c-am sarit etapa asta... Zaharul se adauga in albusurile batute spuma, inainte de a adauga galbenusul si celelalte ingrediente.
Multumesc!

Ina 1

13.11.2011, 13:32

Oanaenc, multumesc!

DIANA B 1

15.04.2013, 11:02

Si zaharul blatului ??? Ai omis pasul acesta , frumusico .
Iote , din toate retele pe-a ta am ales-o ptr aceasta ora a zilei

DIANA B 1

15.04.2013, 11:04

Back ... da' nu-i prea multa scortisoara ?

Ina 1

15.04.2013, 14:38

) Uite cine e atent la detalii Ai dreptate,Diana, am uitat de zahar ( il adaugi dupa ce bati albusurile spuma )
Eu am pus un plic de scortisoara, pentru mine nu-i multa

babi5 1

20.12.2014, 10:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura taraneasca cu mere