Prajitura saraca

de stratulatgeorgiana in Prajituri, 8 Noi 2013 | 11966 vizualizari

 

cu putine ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 1pahar apa
  • 2pahare faina
  • 1pahar zahar
  • 1praf de copt
  • 4linguri gem sau dulceatza
  • 2-3linguri cacao
  • 1/2 pahar ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura saraca:

Se omogenizeaza toate ingredientele de mai sus tinand cont ca ingredintele uscate sa le amestecam intai apoi si cele umede.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt 20-30min.Cand e gata eu o scot din cuptor o las circa 10-15min si ii adaug si o glazura din 5linguri zahar,2-3cacao,2linguri apa si 1lingura ulei.

Se poate orna cu miez de nuca....dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura saraca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura economica