Prajitura Vulcanul

de mimmi in Prajituri, 5 Ian 2011 | 10880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 400 g zahar tos
  • 400 g nuca macinata
  • Ingrediente crema :
  • 8 galbenusuri
  • 400 g unt
  • 400 g zahar
  • 50 g cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Vulcanul:

Prepararea blatului :

8 albusuri se bat spuma si se adauga treptat zaharul, amestecand cu mixerul. Se adauga nuca peste spuma si se amesteca cu dosul lingurii de lemn. Se incalzeste cuptorul la 180 grade, si se coc 2 foi pe dosul tavii cca 10-15 min pe hartie de copt, impartind compozitia in 2 parti egale.

Pentru crema :

Toate ingredientele se pun la fiert pe baie de aburi.Si se amesteca pana se ingroase si se face ca si o glazura.

Se pune o foaie, se intinde jumatate din crema,peste se pune si a 2-a foaie si pe deaspura se pune restul de crema. Prajitura se da la frigider 1-2 ore pana se intareste crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Vulcanul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare dulci