Prăjiturele pentru micul dejun

de diaconta in Prajituri, 18 Sep 2012 | 7939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri iaurt
  • 5 linguri faina
  • O lingura cacao
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Vanilie
  • Sare
  • Zmeura,coacăze roşie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiturele pentru micul dejun:

Am mixat ouale cu zaharul .Am adaugat uleiul,iaurtul si faina amestecata cu sarea si praful de copt.Am luat  putina compozitie si se amesteca cu cacao.

Am folosit vasele de ramekin’s pe care le-am uns cu putin unt.

Am pus compozitia cu cacao pe fundul vaselor,apoi am pus compozitia alba.Am pus coacaze roşie si zmeura si inca putina compozitie cu cacao.

Am pus la cuptor pentru 35 de minute.

Verificati cu o scobitoare daca sunt coapte.La mijloc se vor coace mai greu.

Le-am pudrat cu zahar si au mers de minune cu o cana de lapte.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiturele pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec de post