Prajituri norocoase

de cccris in Prajituri, 16 Mar 2010 | 5936 vizualizari

 

Am vrut sa fac un tort pt Radu, dar am ars blatul. M-a pocnit talentul, am curatat arsura de pe blat si l-am transformat in prajiturele. D'asta sint norocoase.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua  
  • 2 galbenusuri  
  • 1 cana de zahar  
  • 5 linguri ulei  
  • 1 cana faina  
  • fondant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri norocoase:

Se bat ouala, albusurile si zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, vanilia si se adauga faina cite putin, amestecind usor cu o lingura de lemn, de sus in jos. Se pune aluatul intr-o tava cit mai mare, sa iasa foaia mai subtire. Se da la cuptorul incins la 180 grade si se lasa pina trece testul scobitorii si se rumeneste (NU se arde, ca mine).

Am decupat forme, am pus o glazura de fondant diluat cu putina apa sa se intinda usor, am scris si am desenat cu o scobitoare inmuiata in colorant.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri norocoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cccris 1

18.03.2010, 00:31

e criza

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:47

trebbuie sami gasesc si eu numele pe acolo

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu mac