Pricomigdale

de Panacris in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 3647 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns si la reteta nr. 500. Am vrut ceva special, dar usor. Sper sa va incante ideea!>:D

 

INGREDIENTE

  • albus de ou 10 bucati,
  • praf de migdale 200 g,
  • nuca macinata 200 g,
  • zahar pudra vanilinat 250 g,
  • esenta de migdale 1/2 fiola,
  • esenta de portocale 1/2 fiola,
  • ornamente de ciocolata,
  • fulgi de migdale.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Albusurile se bat energic cu un praf de sare, si zaharul pudra vanilinat, pana se obtine o masa cremoasa. Apoi se adauga migdalele, nuca macinata, aromele si se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu foaie de pergament se pun mici gramajoare din compozitia de mai sus, se orneaza dupa gust cu ciocolata sau fulgi de migdale. Se pun la copt in cuptorul preincins cca. 30 de minute la foc mic cu usa intredeschisa. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (19)

Panacris 1

06.01.2013, 08:46

Multumesc, Bucatarasi pentru aprecieri! Fara voinu as fi ajuns la acest numar impresionant de retete

mena29 1

07.01.2013, 22:10

Bravo!

Ina 1

24.01.2013, 20:28

ce bune sunt ! Felicitari pentru nr. 500

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale