Pui aromat cu smantana si paste

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 3801 vizualizari

 

imi plac pastele...dar stiti deja asta...

 

INGREDIENTE

  • trei pulpe de pui intregi
  • o ceap
  • un ardei
  • o rosie frumoasa
  • 3 lg mari de smantana groasa si buna
  • rozmarin, busuioc, cimbru, marar, patrunjel verde
  • o l-ita de amidon de porumb
  • paste rigatoni, cam 300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat cu smantana si paste:

Dupa cum am zis, imi plac pastele, dar mai ales preparate dupa reteta de Pui aromat cu smantana si paste.

Se taie pulpele in doua fiecare si se pun  cam 10 min sa fiarba separat intr-o cratita, cat sa iasa toata spuma din ele...

Separat intr-o cratita se caleste  ceapa si ardeiul putin apoi se adauga rosia taiata cubulete si apoi  pulpele...se sareaza dupa gust, se pune apa cat sa acopere totul si verdeturile.

Se lasa sa fiarba pana e gata.

Se face un sos din smantana si amidon cu supa de pe carne si dupa ,se toarna peste carne se alege sosul.

Se mai lasaa doar 2 clocote si se stinge focul.

Se presara si patrunjel verde deasupra.

pastele se fierb separat in apa cu sare si putin ulei, se scurg si se pun in farfurii, apoi se adauga pulpitele cu sos...

pofta buna.!

Cu siguranta o sa va placa reteta mea de Pui aromat cu smantana si paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat cu smantana si paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

MOTAN, DIVA...MULTUMESC

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

mena, miuta...

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:56

ce bine arata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pui si pleurotus