Pui crocant cu fulgi de porumb

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 5030 vizualizari

 

Una dintre preferatele noastre ....mai ales cand nu stiu ce sa fac ceva rapid :))).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de fulgi de porumb fortza
  • 3 oua
  • faina
  • sare, piper, pasta de ardei iute si dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant cu fulgi de porumb:

Taiem pieptul in fasii subtiri cat degetul, dupa care le spalam bine si le lasam sa se scurga. le presaram cu putina sare si piper, dupa care le amestecam bine cu pasta de ardei.

Lasam cateva ore la rece.Intre timp cele 2 oua le batem, le amestecam cu faina pana obtinem un aluat gros (mult mai gros ca la clatite), amestecam bine cu condimentele si lasam cateva minute sa se mai ingroase.

Fulgii de porumb i-am pus intr- un prosop curat de bucatarie si cu sucitorul i-am spart  marunt. Fasiile de piept se scufunda in aluatul gros din oua, dupa care se tavalesc bine in fulgii de porumb maruntiti. Se prajesc in ulei incins  la foc mediu pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc calde cu diferite sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor