Pui cu ciuperci in sos

de katty in Pui, 6 Mar 2018 | 3769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr sos de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin.
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri faina de naut
  • patrunjel verde(sau uscat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos:

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici. Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete, ciupercile scurse si clatite, apoi pasta de gogosari.

Stingem cu apa cat sa acopere si sa depaseasca si fierbem 10 minute. Adaugam foaia de dafin, piper, sosul de rosii si faina de naut desfacuta in 2-3 linguri apa rece. Amestecam ocazional pana sosul se ingroase.

Presaram patrunjel verde tocat fin (al meu a fost uscat) si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi prajiti