Pui cu lamaie, mustar si miere

de RuxyRux in Pui, 10 Mar 2017 | 5714 vizualizari

 

O mare, dar mareee bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de miere
  • un praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie, mustar si miere:

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar.

Intr-o tigaie, punem putin ulei de masline si tragem la tigaie carnea, pe ambele parti, pana se rumeneste, se scoate pe un platou cand este gata.

Eu, dupa ce am intors carnea atunci cand s-a albit, am pus capacul si apoi l-am tinut pana la final, cand s-a rumenit friptura.

Eu nu am pus mai mult de trei patru bucati o data.

Pentru a doua tura, am spalat si curatat tigaia si am procedat din nou ca la inceput.

Eu i-am adaugat un sos delicios de frisca, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie, mustar si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:33

O reteta mai veche scumpa mea Menuca...dar cu adevarat grozava...te imbratisez si-ti doresc noapte frumoasa si linistita!

mena29 1

13.12.2017, 23:34

Noapte bună și ție, scumpa mea!

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:48

Multumesc fata dulce si buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti