Pui cu masline , in stil italian

de Sidy in Pui, 12 Sep 2010 | 5700 vizualizari

 

Reteta am primit-o de la o prietena de-a mea din Elvetia...am fost sceptica cand am citit-o dar am zis fie ce-o fi ca eu tot am sa o testez...
Cristina iti multumesc tare mult de idee si sa stii ca farfuriile nici nu au mai trebuit spalate...s-a lins tot din ele...

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 6 linguri ulei de masline
  • 5-6 cepe mici
  • 3 catei usturoi
  • 250 ml supa pui
  • 250 ml vin alb
  • citeva sardine din conserva
  • 1 lamaie
  • 70 g masline fara samburi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu masline , in stil italian:

Carnea se spala si se usuca bine apoi se asezoneaza  cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie.

Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant.

In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul si supa.Sardelele se taie marunt( eu am pus ton), lamaia se taie felii si se adauga impreuna cu sardelele un sosul format.

Punem si carnea de pui si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute. Mai adaugam sare si piper daca este necesar.

Cind e gata se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu piure de cartofi si cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline , in stil italian" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe de pui cu verdeaţă multă în foi de viţă