Pui cu sos picant

de farfuriavesela in Pui, 3 Apr 2014 | 4282 vizualizari

 

Nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar prietenii s-au anuntat? Puiul asta cu sos picant este delicios si se prepara foarte repede. Combinatia crocanta si picanta de la suprafata cu fragezimea suculenta din interiorul ciocanelelor, face din acest preparat un adevarat succes.

Urmariti filmul nostru pentru a vedea modul de preparare!!!
http://youtu.be/v32k_0mz7LE

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
  • 2 fire de usturoi verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 70 gr rosii (eu am congelate)
  • 50 gr ardei gras
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • rozmarin,
  • boia de ardei iute
  • putin ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos picant:

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.

Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.

Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!!

Pregatim alaturi  un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.

Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!! Pofta buna si multa veselie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara