Pui cu sos teriyaki si legume

de Mitinita in Pui, 11 Sep 2016 | 7555 vizualizari

 

Usor, rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 3 linguri sos de teriyaki
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 bucati de ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos teriyaki si legume:

Pieptul de pui se taie in bucatele de marime egala.
Ceapa verde se taie in bucati, iar morcovul si dovlecelul se taie betigase. Usturoiul se feliaza.

Se pune o lingura de ulei in tigaie si se soteaza bucatile de pui. Se scot pe o farfurie.

Se soteaza legumele si se lasa sa fie putin crocante. Se adauga intai morcovul, apoi ceapa verde si la sfarsit, ceapa verde si usturoiul.


Se adauga pieptul de pui, sosul teriyaki si se amesteca.  Daca mai e nevoie, mai puteti adauga sos sau putina sare.

Se serveste cu orez la aburi sau noodles.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos teriyaki si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Mitinita 1

14.09.2016, 10:17

Cleme, pe taram propriu )

diaconta 1

14.09.2016, 22:52

Simplu si bun

mihaelar63 1

11.10.2016, 08:36

Perfect pentru mine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit by Jamie Oliver