Pui indian cu orez

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2013 | 8679 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta am folosit reteta domnului Radu Popovici (Garam Masala), iar pentru reteta de pui cu orez m-am inspirat din reteta domnului Nicolai Tand.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 200 gr smantana
  • un pahar de 200 gr orez
  • 2 pahare si jumatate de apa
  • Garam Masala
  • curry
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui indian cu orez:

Pentru inceput am facut amestecul Garam Masala , dupa reteta domnului Radu Popovici , pe care o gasiti aici : http://www.reteteleluiradu.ro/2009/02/09/garam-masala-amestecul-magic/

Orezul se pune la fiert cu apa , la foc mic cu capac , cand apa a scazut orezul este gata.

Se pune putin ulei in tigaie , se pune pieptul de pui taiat fasii sau cubulete, se lasa 2-3 min. Se pune smantana si se condimenteaza cu Masala , curry , sare , piper.Se lasa la fiert cu capac cateva min. la foc mic (5 min).

Se adauga ceapa taiata fideluta si ardeiul tocat , se mai lasa la fiert 10 min, tot la foc mic cu capac.

Se pune orezul iar deasupra se pune pieptul de pui.

TIPS-URI

1

Ardeiul se poate taia fasii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui indian cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

17.09.2013, 15:45

Cu siguranta a iesit o bunatate de pui

Anett 1

17.09.2013, 18:51

tare buna!

nadea68 1

17.09.2013, 19:04

bun!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si orez basmati