Pui pe sare la cuptor

de diana_k in Pui, 11 Noi 2011 | 12949 vizualizari

 

simplu, rapid, nu necesita mare pregatire inaintea sau in timpul pregatirii.
poate fi consumat cu garnitura de cartofi, orez, mazare, legume....

 

INGREDIENTE

  • sare grunjoasa
  • 1 pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare la cuptor:

Sarea o presaram in mijlocul tavii, despicam puiul pe burta, daca e mai grasut facem cateva despicaturi pe piept. Il asezam comod pe patul de sare, il acoperim cu bucatele de usturoi, il pudram cu piper si-l dam la caldurica 200grade timp de 50 de minute...   si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

14.11.2011, 09:53

uoooooof de cand vroiam sa trec pe la puiutul asta apetisant
excelent arata

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:21

wow...................tare bun................

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:23

ce rumenit si frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci