Pui pe sticla

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 13 Iun 2010 | 5719 vizualizari

 

ador puil facut asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
  • o sticla de bere goala
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Spalam bine puiul, in asa fel incat sa nu ramana nimic inauntru, il ungem cu ulei, il condimentam .

Puiul se introduce pe sticla, in care am pus apa pana la jumatate, apoi se pune intr-o oala (sau tava mica) pe care o umplem si pe aceasta pe jumatate cu apa si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Din cand in cand rotim puiul, pt a se rumeni frumos pe toate partile.

Putem sa-l stropim cu apa din oala .

Dupa ce s-a rumenit frumos pe toate partile, il scoatem si-l servim cu ce ne pofteste inimioara.

Noi l-am servit cu cartofi si o salata.

TIPS-URI

1

in cazul in care puiul este prea mare si nu incape in cuptor, puteti sa inlocuiti sticla cu un borcan mic, se face la fel de bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ubulika 1

22.06.2010, 11:14

mwahaha ce pozitie eu vreau pielita

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:18

ce vr sa sp, nu vezi ce pozitie decenta are ?!

Panacris 1

07.12.2013, 10:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor