Pui Shanghai

de RuxyRux in Pui, 21 Oct 2015 | 5938 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Teo's Kitchen, pentru ca mi s-a parut cea mai apropiata de adevar, asta pe langa faptul ca este mai mult decat foarte simpla.... si-i multumesc mult...a avut trecere la ai mei copii...... deci e de bine! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de piept de pui su doua bucati mai mici
  • 5 oua potrivite( sau 3 foarte mari)
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • amidon( sau faina bine cernuta)
  • ulei pentru prajit
  • susan
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Puiul l-am spalat l-am taiat fasii si l-am sarat foarte usor.

Am mixat cu un tel ouale, impreuna cu sosul de soia, apoi cu marar, mustar, sare, piper si amidon.

Intr-o farfurie am pus amidonul, in alta am pus susanul, apoi am tavalit prin el fiecare bucata de carne, am dat-o prin amestecul de ou, apoi prin susan. Pentru ca nu toata lumea vrea pui cu susan am lasat si cateva bucati simple.

Am prajit bucatile in ulei incins,apoi am scos totul pe rand pe un servet absorbant.

Eu am alaturat acest fel de pui,  langa o mancare de mazare foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

22.10.2015, 21:10

Iau si eu 2-3 bucatele!

Bya Ralu 1

23.10.2015, 05:31

ce bine arata

RuxyRux 1

25.10.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai