Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Aveam o pulpita de miel si am zis ca e timpul sa-i vin de hac.....
Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am intepat pulpa de miel, cu varful unui cutit, pe toata suprafata si am infipt cateii de usturoi. Intr-un castron am pus sare grunjoasa suficient de multa sa pot imbraca pulpa in crusta de sare, am amestecat sarea cu vin alb si apoi am imbracat pulpa-n crusta de sare. Am asezat pulpa in tava de la aragaz si am bagat tava la cuptor , la foc mediu, pentru aproape 2 ore. Apoi am scos tava din cuptor am dar jos crusta de sare si am asezat pulpa din nou in tava am uns-o cu putin ulei, am zdrobit cativa catei de usturoi si i-am pus in tava, am presarat cimbru pe pulpa si am bagat din nou tava la cuptor, la foc mic cca 1 ora si 30 min, sa se rumeneasca frumos.
Cam asta-i treaba cu pulpa-n crusta de sare, nu va speriati ca nu iese sarata, carnea isi trage sare cat ii este necesar.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult