Pulpa de porc in sos de vin rosu

de Rocsi in Porc, 10 Mai 2011 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de porc degresata si dezosata
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 canita vin rosu
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de vin rosu:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem bucati.

intr-o oala punem apa ,iar cand aceasta fierbe dam drumul la carne.

curatam ceapa si o taiem in patru.

morcovul il curatam si il taiem tot in patru.

punem si legumele impreuna cu carnea la fiert,pana ce carnea este bine patrunsa.

rosiile le pasam .

ceapa si morcovul fiert le dam fie pe razatoarea mica,fie in blender.

intr-o tigaie  punem uleiul.

adaugam ceapa si morcovul maruntite si le tragem 1 minut in ulei.

apoi punem si rosiile,si putina zeama,din cea in care ati fiert carnea.

lasam sa dea cateva clocote,cat sa se ingroase putin.

 punem si vinul si mai lasam sa fiarba 1 minut.

turnam carnea in sos,totodata adaugand si usturoiul curatat si pisat.

lasam pe foc maxim 5 minute,apoi inchidem aragazul.

lasam sa se racoreasca putin,apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc