Pulpa de porc la cuptor - 300 !

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2013 | 6990 vizualizari

 

Si asa, asa, incet dar sigur, am ajuns si la reteta cu numarul 300 alaturi de voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 50ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor - 300 !:

Bucata de pulpa se curata de grasime si pielite, se presara cu sare, piper si boia si se lasa in frigider o ora.

Se scoate din frigider si se prajeste in ulei pe toate partile 3-4 minute pana prinde crusta.

Se pune intr-o tava cu uleiul in care s-a prajit si se pun si morcovii curatati si taiati.

Se pune o cana de apa, se mai presara sare, piper, boia si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Se intoarce din cand in cand si se unge cu zeama din tava pana este facuta si se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute, se feliaza si se poate servi cu garnitura de morcovi care sunt o nebunie!

Eu am mancat-o si cu sos de gutui!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor - 300 !" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

07.01.2013, 23:45

Constelatialeu 1

13.01.2013, 19:58

Bine ca am mancat,m-am invatat minte,nu mai intru aici fara sa am stomacul plin...

MotanLaOale 1

13.01.2013, 20:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in folie