Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Porc, 22 Mar 2021 | 3170 vizualizari

 

 Am dorit o pulpita frageda in interior care sa nu fie uscata. Aparatul Crock Pot si-a facut cu prisosinta datoria, chiar daca este el de prima generatie si nu atat de sofisticat. Sotul meu a laudat in mod deosebit friptura suculenta si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa porc - de casa
  • 1 lingura zaatar
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingura cu varf pasta rosiii
  • 1 lingura cu varf pasta de kapia cu telina
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat maruntit
  • 1/2 piper negru macinat
  • 3 catei usturoi
  • 1 kg cartofi maruntei -bio -de la soacra
  • sare
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc la slow cooker Crock Pot:

  1. Prepararea este extrem de simpla.
  2. Bucata de carne se condimenteaza cu condimentele date.
  3. Dupa aceasta se unge cu pasta de ardei si pasta de rosii si usturoiul dat prin presa.
  4. Nu uitati sa sarati.
  5. Nu am mai folosit ulei pentru ca pulpa de porc a avut suficienta grasime sa elibereze.
  6.  Daca este timp, o puteti lasa carnea cateva oare sa se marineze .
  7. Se introduce bucata de carne in cuva aparatului slow cooker Crock Pot .
  8. Setati pe functia high si lasati sa se prepare timp de 3 ore.
  9. Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa  faci altceva altceva prin casa.
  10. Dupa doua ore se ridica carnea si se asaza sub ea cartofii.
  11. Astfel cartofii se vor gati impregnati cu sucul ce se gateste de pe carne.
  12. Dupa 3 ore se incearca daca sunt gatite ingredientele.
  13. Bucata de pulpa se feliaza si se serveste alaturi de cartofi alaturi de salata sau muraturile preferate .
  14. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa faci altceva altceva prin casa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

23.03.2021, 17:30

Cam bun draga mea, cam bun

Panacris 1

23.03.2021, 17:40

Cea mai bună legumă, pulpa de porc!

Rocsi 1

30.03.2021, 20:52

As cam veni la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot