Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 25 Apr 2010 | 13183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -pulpe pui(eu am folosit pulpe inferioare)
  • -4-5 cartofi
  • -1 ceasca cu vin alb sec
  • -ulei de masline
  • -boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • -marar uscat
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

 Se parlesc pulpele, se spala ,se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia,marar uscat.Se aseaza intr-un vas impreuna cu cartofii taiati cubulete pe care i-am stropit cu putin ulei si i-am condimentat si pe ei.Se adauga putina apa ,o ceasa de vin si se da la cuptor pana cand totul este frumos rumenit.
Se servesc calde .
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:38

Medi accepta si gandul meu sincer de ,, La multi ani !!!'' cu sanatate si bucurie

Bucataras Medi 1

02.05.2010, 09:10

Mihaelar ,multumesc!Se poate sa nu accept urari de bine?.....................

valentinaacatrinei 1

24.11.2010, 14:23

acu ma duc in bucatarie si o prepar si eu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu carne de pui