Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

de Gicuta in Pui, 17 Iun 2015 | 4821 vizualizari

 

O reteta rapida, foarte usor de preparat si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • o cutie rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • o legatura marar
  • o legatura de patrunjel
  • o punga pentru cuptor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole verde, la punga:

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.

Intr-un castron incapator punem carnea , legumele , verdeata si condimentele si le amestecam .

Le introducem in punga pentru cuptor

Inchidem punga si  facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.

Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

TIPS-URI

1

Fasolea verde se poate inlocui cu diverse legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole verde, la punga" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui