Pulpe de pui cu iaurt si cu piure

de Rahela Velicu in Pui, 26 Mai 2016 | 2754 vizualizari

 

O masa copioasa, gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pulpe-de-pui-cu-iaurt-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 3 pulpe
    • 200 g iaurt simplu
    • 1 lingurita ardei boia
    • sare
    • piper
    • oregano
    • 2kg de cartofi
    • 1 lingura de margarina
    • 3 linguri de bulion
    • 1 ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu iaurt si cu piure:

Mai intai taiem pulpele prin 2 si despartim copanelele de pulpe si le crestam.
Separat se face un sos din iaurt cu sare, piper, oreagano si ardei boia si se da carnea prin acest amestec. Se pne in tava si se da la cuptor pentru 60 de minute, dar din cand in cand mai intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Eu am facut un piure de cartofi pentru garnitura. Am fiert 2 kg de cartofi, i-am pasat si am adaugat 1 lingura de margarina.
Am facut si un sos : am calit o ceapa si am adaugat 3 linguri de bulion, sare si piper dupa gust. Am adaugat si putin marar verde.
Am servit si cu salata de castraveti.
Pofta buna!
 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata de varza sau cu salata verde. Merge si cu muraturi.

2

Se poate renunta la sos daca nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu iaurt si cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.05.2016, 20:07

Un meniu tare bun!

CameliaR 1

26.05.2016, 20:24

Rahela Velicu 1

26.05.2016, 22:55

multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu praz si porumb