Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ardei mare kapia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 tulpina de telina
  • 1 morcov
  • 1 lingura sos soia
  • 200 ml suc rosii
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok):

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun la prajit cu capac si foc mediu cu un pic de ulei de masline si unt.

Legumele se taie fasii, morcovul a fost taiat cu ajutorul ustensilei de curatat legume. Se incinge un pic de ulei in tigaia wok apoi se pun legumele si se lasa sa se faca la foc mediu , amestecand prim miscari circulare fara a folosi o paleta sa nu isi piarda forma legumele. Cand sunt al dente se pune sucul de rosii si sos soia se condimenteaza si se lasa sa mai fiarba un pic atat cat sa se intrepatrunda toate aromele.

Se serveste cald cu pulpele rumenite deasupra. E o reteta simpla si in acelas timp foarte buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume( in tigaia wok)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana