Pulpe de pui cu pilaf de orez

de PapaVio in Mancaruri cu carne, 25 Aug 2013 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate cu orez
  • 4 pulpe de pui
  • o ceapa
  • 3 linguri cu bulion sau pasta tomate concentrata
  • patrunjel
  • marar
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • gogosari in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pilaf de orez:

Spalam, taiem pulpele in jumatate si le fierbem.

Separat,fierbem orezul cu sare,la care adaugam un sos de rosii si ceapa,prajite si stinse cu zeama de carne.Piperam,punem verdeata taiata marunt si mestecam bine.

Condimentam pulpele cu sare,piper si boia de ardei dulce si le rumenim in tigaie.

Punem in farfurii pilaful si pulpele rumenite.Se servesc cu gogosari in otet sau alte muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

kukibella 1

27.08.2013, 14:58

portiadelumina 1

27.08.2013, 17:47

Nu văd gogoşarii, dar nu-i problemă, că avem. Ba aş mai pune lângă ei şi o gogonea ori un pic de conopidă murată, că tare-s bune cu pilaful.

nilgun 1

27.08.2013, 20:37

ffff bum

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume