Pulpe de pui cu sos de ceapa

de MotanLaOale in Pui, 27 Mar 2013 | 11328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta tomate
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

Pulpele de pui se curata si se spala bine.

Ceapa se cutata si se toaca marunt.

Morcovul se curata si se taie rondele.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta, piper si boia dupa gust.

Se adauga si morcovul, putina apa si se  fierbe 5 minute.

Pulpele se presara cu vegeta, piper si boia si se pun in cratita peste ceapa si morcovi.

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana este gata carnea, asa era reteta originala.

Eu de lenes am pus cratita in cuptor pentru 30-40 minute.

Am intors pulpele de doua ori.

Aproape de final se pune pasta de tomate si usturoiul taiat feliute si se mai tine la cuptor 10 minute.

La final se presara patrunjel tocat.

Este foarte buna cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi