Pulpe de pui cu varza la cuptor

de marcela1979 in Pui, 4 Iul 2014 | 7751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 varza
  • 2 rosii
  • 1 legatura marar verde
  • sare,piper
  • bulion de rosii 200 ml
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu varza la cuptor:

Se spala pulpele de pui si se curata de eventuale pene.Se spala rosiile si se taie felii.Varza se toaca.Mararul verde se spala si se toaca marunt.Intr-o tava de yena se pune varza ,se da cu sare si piper,peste varza se pun rosiile care se dau cu sare si piper si apoi marar verde tocat.Peste se pun pulpele condimentate cu sare si piper si se acopera cu varza.Se presara sare si piper si se pune un pahar cu apa si se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora jumatate.Dupa o oara jumatate se scoate din cuptor ,se ia folia jos ,se pune bulionul si se mai da la cuptor inca 15 min.Se stinge focul si se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie