Pulpe de pui la cuptor

de LUK in Pui, 28 Noi 2010 | 3638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 ceapa mica
  • sare,piper,boia-dupa gust
  • 12 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Pulpele se cresteaza si se impaneaza cu cate 3 catei de usturoi fiecare.Se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-un vas iena se pun 3 linguri de ulei.Se aseaza pulpele in tava iar in mijloc se pune ceapa intreaga,curatata si spalata in prealabil.Se pun in cuptorul preincalzit la 180de grade(sau la foc mare pentru cuptoarele care nu afiseaza temperatura) pentru aproximativ o ora pana cand sunt rumenite .

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu cartofi aurii la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

LUK 1

07.12.2010, 00:27

Stabilim.Noi facem pulpele tu aduci desertul

amy_ctin 1

07.12.2010, 15:15

Si noi vrem!!!! Noi ce sa aduce? Pofta e suficienta?

LUK 1

07.12.2010, 22:23

Da da...e suficienta..sa creasca bebele mare(repetam si tortul amandina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Kabsa" cu pui