Pulpe de pui pe pat de legume

de mihaelam90 in Pui, 2 Feb 2014 | 3383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • cibru
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume:

Se taie carofii, morcovul si ceapa si se aseaza intr-un vas yena, peste care punem pulpele unse cu ulei si condimentate cu sare, piper si cimbru.

Adaugam un pahar cu apa si peste vas se pune o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30-45 minute, iar cand legumele si carnea s-au fiert, indepartam folia si mai lasam la cuptor inca 20 minute pentru a se rumeni putin.

Pofta mare!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:56

Imi plac!

Pushaa 1

03.02.2014, 13:13

arata bine!!!

babi5 1

03.03.2014, 20:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan