Pulpe de pui pe sare

de gaby_duceag in Pui, 25 Ian 2013 | 9970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui sau copănele (8 bucati copanele sau 4 pulpe)
  • sos de soia - o lingura
  • muştar - o lingura
  • ulei
  • usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Asezi intr-o tava sare mare, grunjoasa. Deasupra pui folie de aluminiu sau hartie pentru copt

Intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de mustar. Le ungi bine si le asezi peste folia din tava.
Tai cativa catei de usturoi feliute,arunci iute peste ele cateva foi de dafin si bagi la cuptor la focul incins pentru aproximativ o ora(depinde de cuptor.)

Devin extrem de fragede si gustoase! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi