Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de vero_closca in Pui, 15 Apr 2010 | 11473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 300g ciuperci
  • 2 felii de paine inmuiate si stoarse bine
  • 1 ou
  • cozile de la o legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si piper.

Cu acest amestec umplii pulpele,le prinzi cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le pui sa se rumeneasca usor in restul de ulei.

Cand se rumenesc pe ambele parti,stingi cu vinul,adaugi cateii de usturoi si lasi pe foc pana se patrund bine. Incerci cu o scobitoare sa vezi daca sunt gata. Servesti pulpele cu piure de cartofi sau cartofi natur.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

vero_closca 1

15.04.2010, 12:40

eu cumpar pui intreg,pulpele le dezosez si le umplu si mai fac si o supa sau ciorbita din restul

madi_marin 1

15.04.2010, 13:24

trec si eu reteta la favorite .....cred ca fac chiar azi....

nadina73 1

15.04.2010, 13:32

super bine ,arata foarte bine

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci