Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2011 | 6286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare dezosate [ fara piele ]
  • 2 gogosari
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 legatura mica   patrunjel verde 
  • 300 gr hribi de padure 
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura flori de busuioc rosu
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari:

Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .

Pulpele se sareaza,  se bat usor  si se umple cu umplutura de mai sus .

Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .

Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa  la foc mic .

Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .

TIPS-URI

1

Sarati cate putin la fiecare etapa  a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sare