Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

de Lau in Pui, 12 Apr 2020 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • 150 g mustar
  • 500 g iaurt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 2 catei mari de usturoi
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar:

Intr-un bol amestecam mustarul cu uleiul, vinul si condimente dupa gust, adaugam pulpele spalate si curatate de eventualele pene.

Amestecam bine dupa care adaugam iaurtul, amestecam bine si dam la rece minim 1 ora.

Asezam in tava pulpele cu sos, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Scoatem folia, stropim pulpele cu sosul din tava si mai lasam cca 10 min sa se rumeneasca frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

abstract01 1

13.04.2020, 21:17

bune

Panacris 1

14.04.2020, 16:18

Rocsi 1

14.04.2020, 20:03

Sunt bune, rumene si gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor