Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati

de vasimur in Pui, 1 Oct 2017 | 3582 vizualizari

 

O mâncare foarte gustoasă. Cine dorește, poate pune pulpele de pui întregi.
 
Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 6-8 căței de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati:

Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală.

Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.

Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează și se pun pulpele și se lasă până ce se albesc puțin, pe ambele părți.

Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.

Friptura de pulpe superioare de pui se poate servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.

TIPS-URI

1

Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit

2

Gătiți pulpele la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți

3

Amestecați mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2017, 22:54

RODIMUR 1

03.10.2017, 08:05

Mihaela, ești tare nostimă cînd scrii despre murături și saramuri...!

vasimur 1

03.10.2017, 17:46

Mulțumesc tuturor bucătărașilor, cu experiență, care au apreciat strădaniile mele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos Camembert