Racituri din cocos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2010 | 11244 vizualizari

 

Nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun....

 

INGREDIENTE

  • un cocos de 2,5 Kg
  • 4-5 morcovi
  • 1-2 linguri vegeta
  • 3-4 radacini patrunjel
  • 1 telina
  • 3 capatani de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri din cocos:

Am pus cocosul (eu am avut unul de curte)sa fiarba intr-o oala cu cca 5 l apa. Dupa vreo 2 ore am adaugat si legumele curatate dar lasate intregi si vegeta, pe care eu o folosesc in loc de sare. Dupa ce au fiert legumele, le-am scos intr-o farfurie si le-am folosit la salata boeuf, iar  zeama rezultata am dat-o deoparte si am adaugat usturoiul facut mujdei...eu am pus in zeama si un plic cu gelatina (asta pentru mai multa siguranta ) pe care am lasat-o in prealabil sa se umfle intr-un pahar cu apa.Am scos carnea , am indepartat oasele si pielea si  am pus bucatele de carne in cateva vase sau castronele. Apoi , am strecurat zeama si am adaugat-o peste carne in vasele respective. Am dat la rece, mai intai pe balcon si apoi in frigider. Au iesit foarte bune!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri din cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

28.12.2010, 23:08

super

adriana_bobu 1

30.12.2010, 23:16

elena, miuta va multumesc

andreea_angelo 1

10.12.2012, 20:09

mmm ce bun e..si cu mamaliguta...debia astept sa fac si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc/ Racituri de porc