Raffaello de casa cu lichior de cocos

de laura_n in Prajituri, 24 Dec 2012 | 30349 vizualizari

 

Un dulce numai bun de savurat alaturi de cei dragi!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt nesarat
  • 150 gr zahar
  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr nuca cocos
  • 50 ml lichior Pina Colada
  • 50 gr napolitana
Portii: 80
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello de casa cu lichior de cocos:

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.

Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.

Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.

Mie mi-au iesit 80 portii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello de casa cu lichior de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

10.01.2013, 17:04

Ce-mi place mie minunatia asta rotunda

loredanaaa 1

02.02.2013, 17:15

sant bune cred,trebuie sa incerc si eu intr-o zi

deyutzky 1

30.03.2014, 01:02

vaaaaiii, eu cum de n-am vazut frumusetile astea??? sunt perfecte!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"