Ramen a la Panacris

de Panacris in Supe/Ciorbe, 14 Mar 2021 | 4045 vizualizari

 

Pfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh, nu-s eu la acel nivel, dar vă asigur că am preparat și savurat o supică tare faină și gustoasă!
Spor și poftă bună! ;)

 

INGREDIENTE

  • Pentru supă:
  • Pulpe de pui de țară 2 bucăți,
  • Apă rece cca. 2000 ml,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper mozaic boabe 1 linguriță,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • Păstârnac rădăcină 1 bucată,
  • Țelină rădăcină 1 bucată mica,
  • Gulie verde 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Pentru servit:
  • Fidea din orez cca. 250 g,
  • Legume chinezești cca. 500 g,
  • Ou 4 bucăți,
  • Pătrunjel verde 1 legătură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ramen a la Panacris:

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de pui și mirodeniile, la foc mediu cca. 60 de minute cu cca. 2000 ml apă rece. Recunosc că am folosit din nou oala subpresiune, astfel am redus timpul de fierbere la cca. 30 de minute.

După ce s-a fiert carnea, se strecoară supa în alt vas, se asezonează de sare și se dă din nou la gătit.

Când clocotește se adaugă legumele chinezești congelate și fideaua din orez, se acoperă și se oprește focul.

Între timp se fierb ouăle, așa pe modulul, cleioase,) se curăță de coajă și se taie în sferturi.

Într-un bol de supă se pune carnea de pui, legume chinezești, pătrunjelul verde tocat și sferturile de ouă! 😉 Se servește imediat și neapărat fierbinte! :)

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ramen a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Adi 1

15.03.2021, 17:50

Bun!

Rocsi 1

15.03.2021, 19:11

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:53

Ce bine arată și cât de bună trebuie să fie...!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa asiatica cu pui si creveti