Rasucele cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 8898 vizualizari

 

Ceva ultra rapid preparat pentru un sot cu o bere in mana, asezat in fata televizorului :D
Bun si foaaaaarte gustos! :)))))) asa a sunat aprecierea...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat
  • cascaval de capra
  • chimen
  • 2 galbensuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele cu cascaval si chimen:

Decupam din foaia de aluat fasii de doua degete.

Ungem cu galbenus, presaram cascaval ras si chimen .

Apucam de ambele capete si rasucim cu o miscare rapida. Ungem cu galbenus si putem sa mai presaram cu cascaval si chimen din nou.

Coacem 10 sau 15 minute la 220 de grade.

Bune tare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

30.08.2012, 21:58

Te pup cu drag frumoasa mea Madi!Sa fie oare de dieta? Sincer nu prea cred...asa ca mai bine ramai cu privitul

Angelina_Elena 1

07.09.2012, 00:47

foarte gustoase si frumoase!

RuxyRux 1

16.09.2012, 22:04

Multumesc Daria...sunt minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron