Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana

de Aletta in Prajituri, 8 Aug 2016 | 7519 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 g faina
  • 275 g branza dulce (Pilos,Lidl)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 1 ou
  • 5 linguri de zahar
  • ulei pentru prajit
  • smantana grasa
  • dulceata de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie.

Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.

Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.

Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.

Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu dulceata si smantana.

Sunt bune atat calde cat si reci

TIPS-URI

1

se poate inlocui cu orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Aletta 1

12.08.2016, 18:31

Multumesc Miky, asa e..

mirela0911 1

14.08.2016, 10:38

Ce buni sunt!

Aletta 1

14.08.2016, 14:00

da,Mirela,asa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Anisoara