Reteta de varza cu carnati

de Caty in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2022 | 4573 vizualizari

 

 Astazi va impartasim o gustoasa Reteta de varza cu carnati.
Avem nevoie de cateva ingrediente principale: varza, carnati, legume.

 

INGREDIENTE

  •  Iata care sunt ingredientele pentru reteta de varza cu carnati:  
  • 1,5 kg varza tocata marunt
  • 200g ceapa taiata marunt
  • 200g ardei gras taiat cubulete
  • 150g morcov ras pe razatoarea mica
  • 100ml ulei
  • 500g Carnati Trandafir am pus eu
  • 3 linguri pline cu pasta de tomate
  • sare
  • 1legatura patrunjel
  • cateva fire de leustean
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de varza cu carnati:

Iata cum se prepara reteta de varza cu carnati:

Varza tocata o frecam cu putina sare.

Intr-un vas punem uleiul, ceapa, morcovul si ardeiul la calit timp de 10 minute.

Dupa cele 10 minute, punem varza si  1,5 l de apa fierbinte.

Lasam la fiert pana se inmoaie varza apoi punem carnatii taiati dupa preferinta , pasta de tomate, sare dupa gust, verdeata tocata marunt si completam cu apa cat sa cuprinda varza. 

Mai fierbem 15-20 minute. 

Pofta buna!

Vezi si reteta de Varza cu costita la tuci.

 

TIPS-URI

1

Varza tocata se freaca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se spala cu apa si se scurge inainte de a se pune peste ceapa. In felul acesa se elimina discomfortul aparut in urma consumului mancarii de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de varza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui