Rosii umplute cu fasole verde

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2013 | 2805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 250 gr de fasole
  • o lingura ulei
  • otet(o lingurita)
  • 2-3 catei de usturoi.
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu fasole verde:

Se spala rosiile, se taie un capac, se scoate continutul, se sareaza si se stropesc cu putin otet in interior. Se pun sa se scurga pe o farfurie cu scobitura in jos.

Fasolea verde se pune la fiert, pana se inmoaie, se scoate intr-o strecutatoare. Cand s-a scurs bine o pisam  si adaugam usturoiul pisat, uleiul si otetul. Se lasa la odihna vreo 15-20 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Se umplu rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete