Rosii uscate in ulei de masline

de Lau in Conserve, 15 Ian 2016 | 2837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare
  • boabe de piper
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii uscate in ulei de masline:

Rosiile se spala si se usuca bine dupa care se taie felii.

Daca sunt mici le lasam intregi.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le stropim cu ulei si le condimentam cu sare,patrunjel verde tocat,boabe de piper

Dam tava la cuptorul incalzit pana se usuca.

In borcane asezam frunze de busuioc, felii de usturoi, rosii si le umplem cu ulei de masline.

Inchidem borcanele bine si le depozitam in frigider.

Daca le pastram in camara este bine sa le sterilizam

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii uscate in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant chili