Rulada aperitiv cu carne de porc

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 12634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc muschi 400 gr
  • -200 gr carne tocata
  • - patrunjel
  • masline
  • - sare, piper
  • - orez 20 gr(optional)
  • -4 felii cascaval
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu carne de porc:

Carnea de porc se bate ca pentru snitele.

Se face un amestec din carne tocata cu orez foarte putin si este optional, patrunjel tocat, sare , piper si delikat . Pe carnea de porc se pun feliile de cascaval, carnea tocata, maslinele deasupra in rand se ruleaza si se aseaza pe o folie de aluminiu( tin sa adaug : carnea de porc a fost condimentata pe ambele parti) se impacheteaza bine si se da la cuptor 45-50 min. Se taie felii dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata