Rulada aperitiv tricolora

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2012 | 30618 vizualizari

 

De cand am fost pe blogul Sarei, Culorile din farfurie ,si am vazut aceasta minunata reteta , stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu, asa cum ii promisesem Sarei. Asteptam o oacazie deosebita...care a venit o data cu sosirea copiilor din Anglia.Au fost foarte incantati atat de gust cat si de aspect. Multumesc din suflet draga mea Sara.....

 

INGREDIENTE

  • - aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • -aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cas de oaie ras
  • - aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita vegeta Bio
  • sare
  • marar verde(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv tricolora:

Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.Dupa cum se observa difera doar ingredientul care va da culoare aluatului.

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina sare.

Galbenusurile le frecam bine cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea.Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.

Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt , o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt.Compozitiile le intindem alternand culorile.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.

Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed , o rulam si o lasam asa pina se raceste.

Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.

Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv tricolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza