Rulada cu banane

de Xandrinne in Prajituri, 27 Aug 2011 | 10924 vizualizari

 

Reteta o am de la cumnata mea (maestra in prajiturit)

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 kg biscuiti
  • 1 pachet margarina (unt)
  • 200 g zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 2-3 licuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 2-3 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Zaharul, apa, margarina si cacaua se amesteca si se pun la fiert. Cand da in clocot se trage oala de pe foc. Biscuitii se dau prin masina sau se sfarma cu sucitorul (eu i-am dat prin robot) si se incorporeaza in siropul de mai sus. Se lasa la racit.
Se freaca spuma margarina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua si esenta de rom (cateva picaturi).
Se intinde pe un celofan compozitia de biscuiti, dandu-i-se forma dreptunghiulara. Se unge foaia cu crema, se aseaza pe lungime 2-3 banane decojite si se ruleaza.
Se da la rece, pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti prepara o alta crema: folositi un pachet de margarina, 200 g zahar, 100 g nuca de cocos, 2-3 plicuri de zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri fragede